Šokata

Znaš ono kad mirno sediš, čituckaš, klikćeš na neke linkove i onda padneš sa stolice od neverice šta sve postoji na ovome svetu? Sigurno znaš. Ovo je jedan od tih slučajeva.

Izvesni Miroljub Petrović, koji sebe naziva doktorom, a u stvari je završio geologiju (valjda) je osnivač Centra za lečenje homoseksualizma?! Da, da, dobro sam napisala, tako se to zove. Ima tu čak i odeljak sa “pismima obolelih”, kontakti za Srbiju, SAD i Izrael i nikako ne smem zaboraviti “lečenje” u kome je potanko objasnio čovek kako nastaje homoseksualizam.

Inače, on tvrdi: “Činjenica je da ne postoje neizlečive bolesti, već samo neizlečivi ljudi – oni koji ne žele da pobede svoju bolest.”

Da stvar bude bolja taj neznamvišekakodaganazovem ima svoj “Centar za Prirodnjačke nauke” gde on sam na forumu odgovara na raznorazna pitanja. Inače, odgovori su ranga: nauka nema pojma, planeta Zemlja postoji 10.000 godina, obrazovanje treba ukinuti i uvesti samo veronakuku… Nemoj slučajno da je neko pomislio da je on tu stao. Lik šeta među religijskim dogmama, simbolima i principima nekoliko religija prilazeći čas pravoslavlju, čas katolicima, čas judaizmu, čas nekoj svojoj religiji. A, da, ima i svoj prevod Biblije.

Evo još jednog pikantnog detalja: sa leve strane sajta ovog foruma Centra za Prirodnjačke nauke ima pregršt vrlo “korisnih” linkova, kao što su: kućno porađanje, opasnost vakcinacije, naučite hebrejski jezik online i lečenje vida na prirodan način (u ovom poslednjem reklamira onaj degenski proizvod sa fotošopa – naočare sa rupicama).

I, tako, eto padoh par puta sa stolice od šokate. A, vi kako ‘te bate?

2 comments

  1. Čitajući ovo i gledajući linkove poprimio sam blaže oblike fotosenzitivne epilepsije.
    Da ne trubim sad o ljudskim pravima, slobodi razmišljanja i pokreta, blablatruć, mene je ovo baš šoknulo.

    Like

Kaži i ti nešto

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s