Lud zbunjen normalan

Dok Selo Gori A Baba Se Češlja mi čekamo neki Bolji Život, kada ćemo biti Srećni Ljudi i Složna Braća. Plovićemo Belom Lađom u potrazi za Porodičnim Blagom i nečim što je Ono Kao Ljubav.

Gledaćemo kroz Otvorena Vrata da vidimo kada Stižu Dolari koje dovoze ,zajedno sa Mojim Rođakom Sa Sela, Kamiondžije.

Onda ćemo probati Ljubav Na Seoski Način dok duva Vruć Vetar. Ako to ne uspe osećaćemo se kao da smo Otpisani ili Ranjeni Orlovi, a kuća će nam postati Sivi Dom.

Zbog svega ćemo morati da posetimo Našu Malu Kliniku jer smo na granici između Lud Zbunjen Normalan. Tamo ćemo upoznati Zonu Zamfirovu, saznati Greh NJene Majke i uz Jesen Stiže Dunjo Moja čekati kada će se Vratiti Rode.

Dok slušamo Priče Iz Radionice shvatićemo da sve u životu ide Gore Dole, da je sve to zapravo Više Od Igre , da treba uvek biti spreman da na Hajde Da Se Volimo kažeš “da” i da ćemo kroz Svu Tu Ravnicu ići kao Grlom U Jagode… jer sve su to Lude Godine.

p.s. ovo sam davno objavila kao “note” na Fejsbuku, al’ rekoh – ima mesta i na blogu za ovaj tekstić. 😉

4 comments

  1. Dok sam čitao ovaj tekst u glavi mi se kovitlala “ljubav, navika, panika” i osećao sam se kao da sam “Crni Gruja” i nije mi bilo potrebno da budem “Policajac sa petlovog brda” da bih skontao kako je ovo super tekst madaa još uvek nisam skontao da li je “Đekna” umrla 😉

    Like

Kaži i ti nešto

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s