WWW.branchester

Inače nisam veliki ljubitelj PRičanja/pisanja o sebi u trećem licu, ali sad mi se nekako idejica teksta poklopila sa tim načinom izražavanja. Idejica je da vam ukratko napišem Who, What i Where je branchester.

Igrala sam se na http://fotoflexer.com/

What – Šta je branchester?

Branchester je skraćena verzija jednog od mojih nadimaka. Puna verzija je: branchester junajtid. 😉 Da ne bude da imam samo sportske nadimke, tu je i revolucionarni nadimak – Bran Che. Sestra i još poneki me zovu „buca“ što bi trebalo da uplaši svakoga ko se osmeli da me časti nekim obrokom(ili kako moj drugar reče:“Ti si jedino žensko koje je lakše obući nego nahraniti“ ;)).

Tek kada se nadimak prvigorepomenuti već ustalio otkrila sam da postoje jezera Branchester u Virdžiniji(SAD), a jedno vreme je na #fb postojala i stranica  “Branchester bar” (izgleda da su otkrili da me kopiraju, pa su se samouklonili :P).

 Who – Ko je branchester?

Brža od metka, snažnija od lokomotive, u stanju da preskoči najvišu zgradu… Došla je sa planete Saturn, krije se iza lika @branchester, “slavnog” korisnika jedne poznate društvene mreže. 😉

A, sad stvarno. Došla sam u Beograd sa 6. i kusur godina (ovaj kusur se negde usput istrošio) iz malog mesta pored Prijepolja, koje se zove kao čuveni nadimak Njujorka, samo što nije velika. 😉

Onda #FastForward preko osnovne škole i VI gimnazije pa sve do Ekonomskog fakulteta, gde sam trenutno apsolvent na smeru Marketing. Uz to trudim se da učim o PR PRofesiji na PRavi način(ne mislim na one PiljaRe što organizuju žurke po splavovima). Već sam ponešto radila i još ću puno i raditi i učiti.

Ima tu još svaštanešto što me zanima(a o čemu ću verovatno pisati): folklor, jezici, simboli, mitologija, muzika, pisanje… i kako bi Deda Bor rekao: “ sve nešto lepo”.  🙂

Where – Gde možete naći branchester

Ako skrenete levo kod Albukerkija, i umesto #fb odete na Twitter naći ćete me na adresi: @branchester.

Što se tiče ove novootvorene blog lokacije: neću pisati o jednoj temi, neću brisati konstruktivne kritike, neću koristiti “Vi” u obraćanju (ne zato što nemam poštovanja, već smatram da svoje goste mogu oslovljavati sa “ti”), neću zabraniti konzumiranje cigareta i cigara, neću dozvoliti bilo kakvo vređanje i diskriminaciju drugih gostiju po bilo kojoj osnovi i trudiću se da tekstovi budu redovni i zanimljivi. I, naravno, neće mi svi tekstovi biti ovoliko u  “ja, pa ja” egotripu, htedoh za početak da neki koji možda ne znaju ništa o meni imaju mali uvod (predsoblje, takoreći) za naredne postove.

Pošto je ovo moj blog PRvenac i učim se wordpress-u, slobodno dajte predloge za unapređenje, widgete i slično. Sve u svemu: čitajte, pišite i ako vam se svidi podelite.

p.s. Biće vrlo brzo kategorija za tekstove, kao i još blogova koje čitam, ne stigoh sve sad. 🙂

25 comments

  1. Srećan početak 🙂
    Samo da dopunim.. ljudi će preporučiti blog i da im se mnogo sviđa i da im se mnogo ne sviđa 😀 pa ti vidi šta ti više odgovara tog dana.

    Like

  2. Мислиш ПРедлоге? Је ли дозвољена ћирилица? Пошто пушење није, и то је лепо 😀

    Велком аген ту д блогосфир, најс ту мит ју! 🙂

    Like

  3. Hvala svima. :)))

    @Iva evo, stiže malo društvance, biće nas još, valjda. 😉

    @marouk heheh, svako prema svojim nahođenjima, sujetica nas tera da tražimo što više pozitivnih preporuka. 😉

    @ТоМЦаа Ćirilica jeste, a konzumiranje cigareta takođe jeste dozvoljeno. Ali imam deo za nepušače. ;))) Tenks veri mač! :)))

    Like

  4. Jeeeeej! :)))
    Kasniiiim, puno kasnim na otvaranje 😦 Veruj na reč da je opravdani.
    Pametnice moja, želim ti srećan početak i puuuuuuno čitanih postova!

    Like

Kaži i ti nešto