O meni

Jedan od razloga za nastanak ovog bloga može se opisati ovom sjajnom izrekom:

”The real secret of magic is that the world is made of words, and that if you know the words that the world is made of you can make of it whatever you wish.” 

Iliti (slobodan prevod):

“Prava tajna magije je da je Svet sačinjen od reči  i ako znaš reči od kojih je Svet sačinjen, možeš sazdati od njega šta god poželiš” 

Ovo je blog koji bi stručnjaci za istraživanje tržišta nazvali “omnibus” blog. Omnibus ankete su one što se raspituju za sve od tvog junačkog zdravlja, čestoće odlaska u pozorište, iskrenosti političara, vrste toalet papira koji koristiš do načina na koji zalivaš cveće.  Upravo ova omnibusnost opisuje višestruku ličnost autora – Branke koja hantuje snove, poznatije kao branchester snovolovac.

Aca Informacija bi o njoj rekao (skraćena verzija):

Da li ste znali da ime “Branka” potiče od glagola “braniti se”? Autorka ovog bloga, koja nosi navedeno ime, poznata je po tome što je do sada napisala preko 300 tekstova, od kojih je sigurno više od pola bilo o kafi. Kafa je zapravo jedno od njoj omiljenih pića, iako kafa prvenstveno označava biljku čija su zrna kozari sa etiopijskih planina jeli. Manje je poznato da je kao mala upala u grm kopriva tri puta veći od nje same u ta doba i da od tri rođene tetke sa očeve strane jednu zove “omiljena tetka”. Takođe, zna se da je otvarajući poklon za novu 1988. godinu sve slatkiše i igračke ostavila po strani, a zagrlila je knjigu “Četiri sestre” i glasno vrištala od sreće dok je poskakivala (amplituda skoka je iznosila 21,5 cm).

3 comments

Kaži i ti nešto